Publicarea

Manualele

Clasa a 5-a Clasa a 6-a Clasa a 7-a
Clasa a 8-a 8 évfolyam Auto Cad


"... Manualele pentru subiectul tehnic și educație IT sunt tipărite în plin de culoare pe format A4. Conținutul urmeze toate domeniile tematice prevăzute de noul program. Ceea ce face ca aceste cărți iasa in evidenta la prima vedere este faptul că cărțile au aspectul unei oprit imagini de film subtitrate si subtitrare. Deci, atunci când se ia în considerare înțelepciunea chineză că o imagine bună poate spune o mie de cuvinte, atunci este ușor să încheie cât de bogăția de informații în cărți rezumate. În cazul în care s-au adăugat că nu au nici o imagine de-a gata folosit deja dețineți un obiecte de desen calculator, puteți vedea ceea ce este scris monument făcut. "

Din setul de carte de revizuire
Prof. Dr. DJ. Bek-Uzarov

Registre de lucru

Cincea clasa a 6-a clasa 7-a Clasa a 8- clasă

Registre de lucru sunt în format A4, full color. Ele constau dintr-un număr de capitole, fiecare capitol din două părți: testa cunoștințele lor și să aplice cunoștințele lor. Celina Verificați-vă cunoștințele cu întrebări și sarcini pentru a testa cunoștințele de bază. Întrebările și sarcinile sunt stabilite astfel încât răspunsurile și soluțiile poate fi dat la una din următoarele modalități:

a) circling corecte două sau mai multe alegeri,
b) Introducerea unei etichete în fața răspunsul corect la liniile date, pătrate sau cercuri,
c) modificarea sau completarea început propoziții sau desene,
g) Introducerea textului pe o anumită linie,
d) schite sau desen aspect necesar.

În ansamblu aplice cunoștințele oferit trei niveluri pentru a crea modelul:
*** Modelarea propriile structuri și modele (tehnoredactare si design în materialul)
Inovație ** oferit un ideilor non laborated (grafic și materiale de prepress)
* Idei grafice Proiectare preparate (care formează materialul).

Crearea și modele de design pot fi implementate ca parte a unei echipe de lucru cu sarcinile de pre-acord. O astfel de abordare permite crearea unui număr de modele diferite de mediul de viață, și se referă la echipamente, instrumente, mobilier, sau alte mijloace simple. Pentru modelele de design din materialele de însoțire sunt furnizate materiale de program semi-definite și componente finite. Nivelul de pregătire de semi permite modele de design rapide, precum și introducerea în practică a studenților cu procesele tehnologice prin pașii. În proiectarea modelelor, o atenție deosebită a fost acordată componentei economice, atât în ​​ceea ce privește cantitatea de material și timp de formare a acesteia.

de Milan Sanader
Co-autor: Gordana Sanader

"... Un avantaj deosebit pe care le au aceste notebook-uri este faptul că materialul nu prezintă deci totul este rezolvat, dar dă atenție elevului libertatea de propria gândire, favorizează un mod asociativ de gândire și de raționament, care este o pregătire psihologică elementară pentru viitorii cercetători la varsta adulta. Acest germene este o trasatura volume valoroase care autorii ar trebui să primească nu doar un compliment, ci ca un legământ de germeni mai atent îngrijit. "

Din revizuire:
Prof. Dr. DJ. Bek-Uzarov

Design materiale KONSTRUKTORSKO

Cincea clasa a 6-a clasa 7-a Clasa a 8- clasă

Materialul este destinat pentru crearea de model de model în cadrul programului prevăzut domeniile tehnice. Este dat sub forma de elemente de-a gata (unelte, roți, suruburi, piulite, becuri, diode, tranzistori, rezistențe, condensatori ...) si intermediar (furnir, muluri, carton, vinil, otel, sarma ..) în peste șaizeci de componente. Prevăzut Semi pentru formarea pregătit astfel încât cât mai curând posibil, dar cu utilizarea procesului tehnologic adecvat de elaborare a unei piese lipsă ..

Set Robo

Comentariile sunt închise.