Publicatie

Leerboeken

5de leerjaar 6de klasse 7 klasse 8 Klasse Auto Cad


"... De schoolboeken voor het vak van de technische en IT-onderwijs worden gedrukt in full colour op A4-formaat. Content volgen alle thematische gebieden van het nieuwe programma bepaald. Wat maakt deze boeken opvalt op het eerste gezicht is het feit dat boeken hebben het uiterlijk van een gestopte ondertitelde film beelden en ondertitels. Dus wanneer men rekening houdt met de Chinese wijsheid die een goed beeld meer dan duizend woorden kan zeggen, dan is het gemakkelijk om te concluderen hoe de schat aan informatie in boeken samengevat. Als er werden op dat ze geen kant en klare beelden al gebruikt het bezit van een computer tekening objecten, kunt u zien wat er geschreven monument gemaakt. "

Van de beoordeling boek set
Prof Dr DJ. Bek-Uzarov

Werkboeken

5de leerjaar 6de klasse 7 klasse 8 klasse

Werkboeken zijn in A4-formaat, full color. Ze bestaan ​​uit een aantal hoofdstukken, en elk hoofdstuk uit twee onderdelen: het testen van hun kennis en hun kennis toe te passen. Celina Controleer uw kennis met vragen en opdrachten om basiskennis te testen. Vragen en taken worden ingesteld dat de antwoorden en oplossingen kunnen worden gegeven aan een van de volgende manieren:

a) cirkelen de juiste twee of meer keuzes,
b) Het invoeren van een label aan de voorkant van het juiste antwoord op de gegeven lijnen, vierkanten of cirkels,
c) de wijziging of begon het invullen van zinnen of tekeningen,
g) Tekst invoeren op een bepaalde lijn,
d) het schetsen of tekenen vereist look.

Binnen de gehele Breng uw kennis aangeboden drie niveaus voor het creëren van het model:
*** Vormgeven van hun eigen structuren en modellen (desktop publishing en design in het materiaal)
Innovatie ** bood een niet laborated ideeën (grafische en prepress materiaal)
* Het ontwerpen graphics voorbereid ideeën (het vormen van het materiaal).

Maken en ontwerpen modellen kunnen als onderdeel van een team werken met de vooraf afgesproken taken worden uitgevoerd. Een dergelijke aanpak maakt de creatie van een aantal verschillende modellen van de leefomgeving, en hebben betrekking op de apparatuur, gereedschappen, meubels, of andere eenvoudige middelen. Voor het ontwerp-modellen in de begeleidende materialen zijn aanwezig semi-gedefinieerde programma materiaal en afgewerkte onderdelen. Het niveau van de voorbereiding van semi maakt snelle ontwerp-modellen, en praktische kennismaking met studenten met technologische processen door middel van de stappen. Bij het ontwerpen van de modellen, werd speciale aandacht besteed aan de economische component zowel in termen van de hoeveelheid materiaal en de tijd van zijn vorming.

door Milan Sanader
Co-auteur: Gordana Sanader

"... Een bijzonder voordeel dat ze hebben deze notebooks is dat het materiaal niet zo presenteren alles is opgelost, maar zorgvuldig geeft de student de vrijheid van hun eigen denken, bevordert een associatieve manier van denken en redeneren, dat is een elementaire psychologische voorbereiding voor toekomstige onderzoekers in de volwassenheid. Deze kiem is een waardevolle eigenschap volumes die auteurs niet alleen een compliment, maar als een verbond om de kiem nog zorgvuldig gekoesterd moeten krijgen. "

Van de beoordeling:
Prof Dr DJ. Bek-Uzarov

Materialen konstruktorsko ontwerp

5de leerjaar 6de klasse 7 klasse 8 klasse

Het materiaal is bedoeld voor het maken van model-model in het programma verstrekt technische gebieden. Wordt gegeven in de vorm van kant en klare elementen (versnellingen, wielen, schroeven, moeren, bollen, diodes, transistors, weerstanden, condensatoren, ...) en tussenproduct (fineer, lijstwerk, karton, vinyl, staal, draad ..) in meer dan zestig onderdelen. Semi voorwaarde voor het vormen voorbereid, zodat zo snel mogelijk, maar met het gebruik van de juiste technologische proces van het opstellen van een ontbrekend stuk ..

Robo set

Reacties zijn gesloten.