Penerbitan

Buku-buku teks

Gred 5 6 kelas -7 kelas 8 Kelas Auto Cad


"... Ini buku-buku teks bagi mata pelajaran teknikal dan pendidikan IT dicetak dalam warna penuh pada format A4. Kandungan mengikuti semua kawasan bertema yang ditetapkan oleh program yang baru. Apa yang membuatkan buku-buku ini menonjol pada pandangan pertama adalah hakikat bahawa buku mempunyai rupa yang berhenti imej filem sari kata dan sub judul. Oleh itu, apabila seseorang mengambil kira kebijaksanaan Cina bahawa gambar yang baik boleh mengatakan seribu kata-kata, maka ia adalah mudah untuk membuat kesimpulan bagaimana banyak maklumat dalam buku diringkaskan. Jika ada ditambah bahawa mereka tidak mempunyai imej siap digunakan sudah memiliki objek lukisan komputer, anda boleh melihat apa yang sedang dibuat monumen bertulis. "

Dari set buku kajian
Prof. Dr DJ. Bek-Uzarov

Buku kerja

Gred 5 6 kelas -7 kelas 8 kelas

Buku kerja dalam format A4, warna penuh. Mereka terdiri daripada beberapa bab, dan setiap bab daripada dua bahagian: menguji pengetahuan mereka dan menggunakan pengetahuan mereka. Celina Periksa pengetahuan anda dengan soalan dan tugas-tugas untuk menguji pengetahuan asas. Soalan dan tugas-tugas yang ditetapkan supaya jawapan dan penyelesaian yang boleh diberikan kepada salah satu daripada cara berikut:

a) mengelilingi betul dua atau lebih pilihan yang,
b) Memasuki label di hadapan jawapan yang betul untuk yang diberikan baris, segi empat atau bulatan,
c) pindaan atau mula melengkapkan ayat atau lukisan,
g) Memasukkan teks pada baris yang diberikan,
d) lakaran atau lukisan wajah diperlukan.

Dalam keseluruhannya Mengaplikasikan pengetahuan anda ditawarkan tiga peringkat untuk mewujudkan model:
*** Membentuk struktur mereka sendiri dan model (penerbitan atas meja dan reka bentuk dalam bahan)
Inovasi ** menawarkan idea-idea bukan laborated (grafik dan bahan prepress)
* Mereka bentuk grafik disediakan idea (membentuk bahan).

Membuat dan model reka bentuk boleh dilaksanakan sebagai sebahagian daripada satu pasukan yang bekerja dengan tugas yang telah dipersetujui. Pendekatan ini membolehkan penciptaan beberapa model yang berbeza daripada persekitaran hidup, dan merujuk kepada peralatan, peralatan, perabot, atau cara-cara mudah lain. Untuk model reka bentuk dalam bahan yang disertakan disediakan bahan program separuh ditakrifkan dan komponen selesai. Tahap penyediaan separuh membolehkan model reka bentuk yang pesat, dan pengenalan praktikal kepada pelajar-pelajar dengan proses teknologi melalui langkah-langkah. Dalam mereka bentuk model, perhatian khusus telah dibayar kepada komponen ekonomi kedua-dua dari segi jumlah bahan dan masa pembentukannya.

oleh Milan Sanader
Co-pengarang: Gordana Sanader

"... Satu kelebihan tertentu yang mereka mempunyai komputer riba ini adalah bahawa bahan yang tidak menunjukkan supaya semuanya diselesaikan, tetapi dengan berhati-hati memberi pelajar kebebasan pemikiran mereka sendiri, menggalakkan cara bersekutu pemikiran dan penaakulan, yang merupakan persediaan psikologi asas kepada penyelidik akan datang dewasa. Kuman ini adalah jumlah sifat berharga yang penulis akan menerima bukan sahaja pujian tetapi sebagai perjanjian untuk kuman masih berhati-hati dipupuk. "

Daripada kajian tersebut:
Prof. Dr DJ. Bek-Uzarov

Reka bentuk bahan KONSTRUKTORSKO

Gred 5 6 kelas -7 kelas 8 kelas

Bahan ini bertujuan untuk mewujudkan model-model dalam program menyediakan bidang teknikal. Diberikan dalam bentuk siap unsur-unsur (gear, roda, skru, kacang, mentol, diod, transistor, perintang, kapasitor ...) dan perantaraan (venir, kayu kumai, kadbod, vinil, keluli, dawai ..) di lebih enam puluh bahagian. Semi disediakan untuk membentuk disediakan supaya segera yang boleh tetapi dengan penggunaan proses teknologi yang sesuai merangka sekeping yang hilang ..

Robo set

Komen yang ditutup.