Kiadvány

Tankönyvek

5. évfolyam 6. osztály 7. osztály 8. Class Auto Cad


"... A tankönyv a tárgy a műszaki és informatikai oktatás nyomtatott színes A4-es formátumban. Tartalom kövesse tematikus terület által meghatározott új program. Mi teszi ezeket a könyveket látszanak első pillantásra az a tény, hogy a könyvek már a megjelenése megállt feliratos film képek és a feliratok. Tehát, ha figyelembe vesszük a kínai bölcsesség, hogy egy jó kép lehet mondani, ezer szó, akkor könnyű arra következtetni, hogy a bőséges információt könyvekben össze. Ha lenne hozzá, hogy nincs kész felhasznált képek már maga a számítógépes rajz objektumokat, akkor mi van írva emlékmű készült. "

A felülvizsgálat könyv készlet
Prof. Dr. DJ. Bek-Uzarov

Munkafüzetek

5. évfolyam 6. osztály 7. osztály 8. osztály

Munkafüzetek A4-es formátumú, színes. Ezek közé tartozik a több fejezetből áll, és minden fejezet két részből áll: próbára tudásukat és alkalmazni tudásukat. Celina Ellenőrizze a tudás a kérdéseket és feladatokat, hogy teszteljék az alapvető ismereteket. Kérdések és feladatok vannak beállítva, hogy a válaszok és megoldások is adható az alábbi módon:

a) körözött a megfelelő két vagy több választási lehetőséget,
b) megadása címke előtt a helyes válasz, hogy az adott vonal, négyzet vagy kör,
c) a módosítás vagy kezdődött kitöltésével mondatokat vagy rajzok,
g) Szöveg bevitele egy adott vonalon,
d) vázolja vagy rajz kívánt megjelenés.

Az egész alkalmazza a tudást felajánlott három szinten létrehozásához a modell:
*** Alakítása saját struktúrákat és modelleket (kiadványszerkesztő és design az anyag)
Innováció ** kínált nem laborated ötletek (grafikus és nyomdai előkészítés anyag)
* Tervezése grafika készült ötletek (alkotó anyag).

Létrehozása és tervezési modellek keretében kell végrehajtani a csapat dolgozik az előre egyeztetett feladatokat. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy hozzanak létre egy számos különböző modellek az élő környezet, és olvassa el a berendezés, szerszámok, bútorok, vagy más egyszerű módon. Tervezési modellek a kísérő anyagokat az félig megadott program anyagok és kész alkatrészeket. A szint előkészítése fél lehetővé teszi a gyors tervezési modellek és gyakorlati bevezetés a diákok technológiai folyamatok lépéseket. Tervezése modellek, különös figyelmet fordítanak a gazdasági összetevő mind az anyag mennyiségét és idejét kialakulása.

Milan Sanader
Társszerző: Gordana Sanader

"... A különleges előnye, hogy vannak ezek a notebookok, hogy az anyag nem tartalmaz, így minden megoldódik, de óvatosan ad a tanuló szabadságát a saját gondolkodás, elősegíti asszociatív gondolkodás és az érvelés, amely az elemi pszichológiai felkészülés a jövő kutatói felnőttkorban. Ez a baktérium egy értékes tulajdonság kötetek szerzők ne csak egy bók, hanem a szövetség, hogy a csíra még gondosan ápolt. "

A felülvizsgálat:
Prof. Dr. DJ. Bek-Uzarov

Anyagok KONSTRUKTORSKO tervezés

5. évfolyam 6. osztály 7. osztály 8. osztály

Az anyag szolgál létrehozására modell-modell keretében a programban nyújtott szakmai területeken. Adják formájában kész elemek (fogaskerekek, kerekek, csavarok, anyák, izzók, diódák, tranzisztorok, ellenállások, kondenzátorok ...), és a köztes (furnér, díszlécek, karton, vinil, acél, drót ..) több mint hatvan alkatrészeket. Semi előírt kialakító úgy lett elkészítve, a lehető leghamarabb, de a megfelelő technológiai folyamatának kidolgozása a hiányzó darab ..

Robo készlet

Hozzászólások lezárva.