Julkaisu

Oppikirjat

5. luokka 6. luokka 7. luokka 8 Class Auto Cad


"... Oppikirjat tehdään tekninen ja tietotekniikan koulutus on painettu värillisenä A4-kokoisina. Sisältö noudata kaikkia aihealueita säädetään uudessa ohjelmassa. Mikä tekee näistä kirjoista erottuvat ensisilmäyksellä on se, että kirjat ovat näennäisesti pysähtynyt tekstitetty elokuva kuvia ja tekstityksiä. Joten kun otetaan huomioon Kiinan viisaus, että hyvän kuvan voi sanoa tuhat sanaa, niin se on helppo päätellä, kuinka runsaasti tietoa kirjoista tiivistää. Jos lisättiin, että heillä ei ole valmiita kuvia käytetään jo oma tietokone piirto, näet mitä on kirjoitettu muistomerkki tehdään. "

Alkaen tarkastelu kirjan sarja
Professori Dr. DJ. Bek-Uzarov

Työkirjoja

5. luokka 6. luokka 7. luokka 8 luokka

Työkirjoja ovat A4, nelivärinen. Ne koostuvat useista asioista, ja jokaisen luvun kahdesta osasta: testata tietojaan ja soveltaa tietojaan. Celina Tarkista tietosi kysymyksiin ja tehtäviä testata perustiedot. Kysymykset ja tehtävät on määritelty niin, että vastauksia ja ratkaisuja voidaan antaa jollakin seuraavista tavoista:

) ympyröimällä oikea kaksi tai useampia vaihtoehtoja,
b) syöttäminen etiketti edessä oikea vastaus annetaan viivoja, neliöitä tai ympyröitä,
c) muutettaessa tai alkanut täyttämällä lauseita tai piirustuksia,
g) Tekstin kirjoittaminen tietyllä radalla,
d) piirsi tai piirustus tarvita ilmeen.

Sisällä koko Käytä tietosi tarjotaan kolmella tasolla luoda malli:
*** Muokkaamiseen rakenteita ja malleja (julkaisujärjestelmä ja muotoilun materiaali)
Innovation ** tarjosi ei teistyötä ideoita (graafinen ja prepress-materiaali)
* Suunnittelu grafiikka valmistaa ideoita (muodostava materiaali).

Luo ja suunnittelumalleja voidaan toteuttaa osana joukkueen kanssa ennalta sovitut tehtävät. Tällainen lähestymistapa voi luoda useita eri malleja elinympäristön, ja viittaavat laitteet, työkalut, huonekalut, tai muulla yksinkertaisella tavalla. Suunnittelun malleja mukana materiaalin on osittain määritelty ohjelma-aineiden ja valmiiden komponenttien. Taso valmistelu puoliksi mahdollistaa nopean suunnittelun malleja ja käytännön johdatus opiskelijoille teknisten prosessien vaiheiden läpi. Suunnittelussa malleja, erityistä huomiota kiinnitettiin taloudellinen osa olipa kyse materiaalin määrän ja ajan sen muodostumista.

Milan Sanader
Toinen kirjoittaja: Gordana Sanader

"... Erityisesti se etu, että niillä on nämä kannettavat on, että aines ei aiheuta niin kaikki on ratkaistu, mutta varovasti antaa opiskelijalle vapautta oman ajattelun, edistää assosiatiivinen ajattelu ja päättely, joka on alkeis psykologinen valmistautuminen tulevien tutkijoiden aikuisiässä. Tämä alkio on arvokas piirre volyymien että tekijöillä olisi saatava paitsi kohteliaisuus vaan liiton alkio vielä huolellisesti hoidettu. "

Alkaen arvostelu:
Professori Dr. DJ. Bek-Uzarov

Materiaalit KONSTRUKTORSKO suunnittelu

5. luokka 6. luokka 7. luokka 8 luokka

Materiaali on tarkoitettu luomaan malli-mallin puitteissa ohjelmasta myönnettiin tekniikan aloilla. Annetaan muodossa valmiita elementtejä (vaihdetta, pyörät, ruuvit, mutterit, sipulit, diodit, transistorit, vastukset, kondensaattorit ...) ja keskitason (viilu, listat, pahvi, vinyyli, teräs, lanka ..) yli kuusikymmentä komponentteja. Semi säädetty muodostamiseksi valmistetaan niin pian kuin mahdollista, mutta asianmukaiset tekniset laatimassa puuttuva pala ..

Robo setti

Kommentit ovat kiinni.